Доставка

При Рокси - Handmade е официален представител на магазин Гоблени - Диана Дачева, гр.Разград. Дистрибутори сме на фирмите, чиито стоки намирате в нашият сайт. Поддържаме голяма част от техните продукти, но е възможно някои от артикулите да бъдат изчерпани временно или с различни цени на вносителите, както в онлайн-магазина, така и във физическия магазин.

При направена от Вас поръчка през онлайн-магазина, ще се свържем с вас за повече информация за избраните от Вас продукти, потвърждение и в какъв срок ще изпълним Вашата заявка. Той може да бъде 1-5 работни дни или до 4-5 седмици, ако продуктът трябва да бъде поръчан специално за Вас. След потвърждение от Ваша страна изпълнението на поръчката се задейства.

При попълване на данни от ваша страна в полето "Коментар" посочете офис/адрес, до който искате да ви бъде изпратена поръчката !

Доставка до офис на куриер  - Вашата поръчка се изпраща до офис на куриер, който сте посочили предварително. Когато тя пристигне в офиса, ще получите SMS с номер на пратката. Вие трябва да отидете лично до офиса на куриера (в работно време) и да покажете номера на пратката или лична карта, за да получите поръчката си.

Доставка до точен адрес - Пратката пристига с куриер до посочен от вас адрес. Доставката се извършва всеки делничен ден в работното време на куриерската фирма.

Вземане от магазина ни в гр.Разград - Ще ви информираме по телефон, когато поръчката ви е подготвена, за да може в работно време да я приемете от магазина ни на адрес гр. Разград, бул."България" 11 вх.В . Този метод на доставка е безплатен!

*Поръчки се изпращат само, след като са потвърдени от клиент !!! Потвърждението се осъществява по Емайл, телефонно обаждане, на лично съобщение във Facebook или по Viber, в зависимост къде е водена кореспонденция с вас по доуточняване на заявката. 

*Поръчки, постъпили в сайта до 14:00ч се обработват и изпращат още същия ден, ако е налично всичко от заявката, ако ли не се свързваме с вас, за да доуточним.

*Поръчки в сайта след 14:00ч се обработват и изпращат на следващия ден, ако е налично всичко от заявката, ако ли не се свързваме с вас, за да доуточним. 

*Поръчки направени в петък, събота и неделя се обработват най-рано в понеделник и се изпращат, когато бъде изпълнена заявката. Не се извършват доставки в неделя и официални празници.

*Доставката е за сметка на клиента.

Въпроси относно поръчката може да задавате в работно време чрез формата за обратна връзка в сайта, на нашият служебен Емайл адрес - sales@priroksi-handmade.com ,

както и в нашата Facebook страница - по всяко време.

Facebook page При Рокси - Handmade

 

*Ръчно изработените продукти се изпълняват в срок 3-10дни, в зависимост от сложността на изделието и доуточнения с клиент, ако има такива.