Пълнеж

  • Марка: Other

 

Висококачествен пълнеж:

  • Силиконов пух  - Мек, въздушен, високообемен и добре запълващ силиконов пух, идеален за пълнеж на играчки, възглавници и всевъзможни проекти в бита. Готов за употреба /разчепкан/. Трайно запазва обемът/не се степва / си при дълга употреба и пране.  

        200гр / 1пак

  • Силиконови гранули - Сравнен със силиконовия пух, гранулата има по-добра възвращаемост на обема при смачкване. Не се променя при пране. Произвежда се от силиконизирани щапелни влакна А-Качество.

        200гр / 1пак

  • Вълнени пълнеж(гранули) - Продукт от 100% натурална прана необработена овча вълна във вид на гранули с размер до 5 мм. Той е биоразградим естествен материал с изключителни термоизолационни качества. Идеален е за пълнеж на детски играчки, възглавници, детски и бебешки завивки  и домашни декорации. Може да се използва и за художествени проекти, филц техника, термоизолация. По препоръка на медицински лица от него могат да се изработят и малки биоактивни компреси, с които да се облекчат мускулни и ставни болки и дихателни проблеми. След продължителна употреба е възможно степване, но лесно се възобновява чрез т.н. разчепкване. Една опаковка съдържа достатъчно количество за малка възглавница или средно голяма играчка. Чудесен избор за хора, които живеят в хармония с природата.

        150гр / 1пак

2,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 2,00 лв.
Моля, изберете: